Fejér megyében, Dunaújváros Szalki szigeten, gyönyörű zöld környezetben található a DVG Zrt. üzemeltetése alatt álló Szalki sziget Kemping. A kemping 2,8 hektáron helyezkedik el a Duna mellett. Ez a terület vízitúrásoknak, táborozóknak kínálja szolgáltatásait.

A kemping területén kiépített közmű (vezetékes víz és villany) várja a hozzájuk látogatókat. 5 db lakókocsi állás és 500 db sátorhely szolgál a kempingbe érkező vendégek számára. Felújított zuhanyzók és mellékhelyiségek biztosítják a kempingezők számára a megfelelő komfortérzetet. Azoknak a vendégeknek, akik a sátorozás helyett eggyel magasabb komfortfokozatú szálláslehetőségre vágynak, 8 db újépítésű faházzal tudnak szolgálni. A kempinghez közel tiszta, igényes és ingyenes szabadstrandon napozhatnak, fürdőzhetnek a pihenni vágyók. A strandolók kényelmét és kikapcsolódási igényét homokos part, strandröplabda, strandfoci, strandkézilabda pálya elégíti ki. A strandon van lehetőség vízi bicikli kölcsönzésre is.

A kemping területén egy büfé üzemel, ahol igény esetén melegétel rendelés is leadható. Ha azonban szeretnénk egy finom bográcsban elkészített ételt elfogyasztani, akkor erre is van lehetőségünk, hiszen kiépített tűzrakó helyek találhatók a területen.

A kemping címszavakban, számokban:

Szalki sziget Kemping
Dunaújváros – Fejér megye

vízterület: Duna
kategória: Táborhely-Kemping
sátorhely: 500 db
terület: 28000 nm
közmű: vezetékes víz, villany
környék: Külterület- vízpart 0-100 m

Sátor és lakókocsi helyek:
5 db lakókocsi állás árammal, 500 db sátorhely közös WC-vel, zuhanyzóval és konyhával
Strand:
A kempinghez közel tiszta, igényes és ingyenes szabadstrand büfével s vízi bicikli bérlési lehetőséggel, homokos parttal és strandröplabda, strandfoci, strandkézilabda pályával.
Vendéglátó helyek: A kemping területén büfé, igény esetén napi menü rendelés leadható.

helyek/helyiségek: 8 db újépítésű gerendaház apartman (2 szoba, 4 ágy, konyha, fürdő-wc) fedett közösségi tér, főző-, mosogató-, mosóhelyiség, WC, zuhanyzó, kémia WC kiöntő
Szolgáltatások: áramvételi lehetőség, büfé helyben, kiépített tűzrakók, parkoló, lakókocsi-és sátorhelyeknél kiépített elektromos csatlakozók, free WiFi, igény esetén zenés rendezvények vendéglátással
Közút: közvetlen közúti kapcsolat, helyi buszmegálló
Talaj típus: füvesített terület
Fényviszonyok: napos és árnyékos helyek

legközelebbi ABC távolsága: 500 m
legközelebbi büfé távolsága: helyben
legközelebbi étterem távolsága: 100 m
legközelebbi tömegközlekedés távolsága: helyben
vízparttól való távolság: 100 m
kikötő távolsága: 100 m
legközelebbi településtől való távolság: helyben

Egyéb információ vízitúrázóknak és foglalás:
Szitás Anett (20) 312-0974