Dráva vízitúra

Dráva vízitúra – 2021.

Szervezett vízitúra program a Dráván


dráva vízitúra kép12Őrtilosi bázisunkról 4 személyes kenuinkkal 6 napos vízitúra programot kínálunk a Dráván, Őrtilos-Drávaszabolcs útvonalon.

 

A program

dráva vízitúra kép70. nap
– délután/este fakultatív megérkezés Őrtilosba
– letáborozás
1-6. nap
– Dráva: Őrtilos – Vízvár – Barcs – Szentborbás – Drávasztára – Vejti – Drávaszabolcs útvonalon

 

Időpontok

dráva vízitúra kép112021. nyarán
– augusztus 8-13. -> Betelt!

Ettől eltérő időpontra
Ettől eltérő időpontra is vállaljuk Dráva vízitúra programok megszervezését. Gondoskodunk a nemzeti parki és határőrizeti engedélyekről, a kenukról, egyéb túrafelszerelésekről (lapát, mentőmellény, hordó) és a kenuk helyi szállításáról. Tervezhető időpontok még 2021-ra, előszezonban: június hónapban és utószezonban: augusztus 20 után, akár szeptemberbe nyúlóan. Várjuk 15-35 fős csoportok jelentkezését.

 

Részvételi díj

dráva vízitúra kép829 900 Ft, mely tartalmazza:
– a túrakenuk bérleti díját,
– lapátok, mentőmellények, hordók díját,
– az eszközök helyszínre szállításának díját,
– a szárazföldi csomagszállító kíséretet,
– a túraszervezés és
– a túravezetés díját

+6 000 Ft, mely tartalmazza:
– a nemzeti park felé fizetendő táborhely használati díjat. A szállás a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság által kialakított sátorozóhelyeken van, wc-vel, tűzrakóhellyel, rönkpadokkal.

nem tartalmazza:
– az oda- és visszautazást,
– az étkezés költségeit,
– egyes megállóhelyeken van az átlag vízitúrákon megszokottnál komfortosabb fürdési lehetőség is, ez általában külön fizetős, párszáz Ft/fő/alkalom, a helyszínen fizetendő.

Akciós ajánlat csoportszervezőknek:
Minden 15 fő feletti csoport szervezőjének minden 15 fő után +1 ingyen helyet biztosítunk. A 16. főnek a részvételi díjat engedjük el, a +6000 Ft nemzeti parki sátorozási díjat nekik is ki kell fizetni.

Nemzeti Park – a látogatás engedélyköteles!

dráva vízitúra kép9A Dráva teljes hazai szakasza védett természeti terület, továbbá a folyó számos ritka, fokozottan védett faj élőhelye. A Nemzeti Park csak a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság engedélyével látogatható.

Rendelkezünk a szükséges engedélyekkel, neked csak jelentkezni kell valamelyik turnusba. A résztvevők létszáma korlátozott. Az együtt túrázók száma maximum 35 fő lehet. A jelentkezéseket a befizetések sorrendjében fogadjuk.

 

További információk

dráva vízitúra kép10Ingyenes kiegészítő felszerelések
a kenukhoz evezőlapátot, mentőmellényt adunk. Igény szerint hordót is biztosítunk, ezeket külön nem kell fizetni, benne van a részvételi díjban.

Jelentkezés
Jelentkezési Lap kitöltésével és a részvételi díjelőleg (12.000 + 6.000 = 18.000 Ft/fő) befizetésével. A második részlet (17.900 Ft/fő) az indulás előtt 1 hónappal esedékes. 1 hónapon belüli jelentkezés esetén egyösszegben esedékes.

A Jelentkezési Lapot kérjük egy papírlap két oldalára kinyomtatni, kitöltve, aláírva leadni. A Jelentkezési Lap letöltéséhez kattints:
ide >>

A jelentkezési lap leadása történhet:
– személyesen;
– postán.

A részvételi díj befizetése történhet:
– személyesen, a jelentkezési lapok leadásakor;
– banki átutalással vagy befizetéssel;
Újdonság! PayPal vagy bankkártyás fizetéssel.

PayPal vagy bankkártyás fizetés:
Lehetőség van oldalunkon PayPal vagy bankkártyás fizetésre. A fizetés során átirányítunk a PayPal fizetőoldalára. Gyors, egyszerű és biztonságos. A fizetés közvetlenül a PayPal által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a vizitura.hu oldalán. A vizitura.hu a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem kerül birtokába, abba betekintést nem nyerhet.

Egyszerre több ember részvételi díja is befizethető, a PayPal oldalán a baloldali hasábban a “Quantity: ” mező kitöltésével beírhatod, hogy hány fő részvételi díját akarod befizetni, majd kattints rá alatta az “Update” feliratra és a PayPal kiszámolja neked a kívánt létszámnak megfelelő pontos végösszeget.
Várjuk jelentkezéseteket.

Foglalás: a jelentkezés és előlegbefizetés sorrendjében. Ha szeretnél idén a Dráván vízitúrázni, jelentkezz a fenti időpontokra.

További érdeklődés
hívj fel minket: (70) 577-5351
vagy küldj egy üzenetet nekünk:
Következő lépés >>