Marcal vízitúra

Marcal vízitúra – 2018.

Szervezett vízitúra program a Marcal folyón

Gyere velünk vízitúrázni!
Kétnapos programajánlatunk van. Marcal evezéseket szervezünk április és június meghirdetett hétvégéin.

Időpont(ok):
– 2018. április 14-15., szombat-vasárnap,
– 2019. április 13-14., szombat-vasárnap.

Helyszín:
A Marcal folyó: Malomsok – Marcal-Rába torkolat – Győr útvonalon

 

A program:
Szombat:
Reggel leutazás Malomsokra, találkozó 10 órakor, sofőrtranszfer, 11 órakor vízreszállás, 16 km evezés két pihenővel, este szabad program, szállás Tét – Rábaszentmihály között, a Marcal-parti vadászházban.
Vasárnap:
Délelőtt vízreszállás, 20,5 km evezés (amiből 10,5 km Koroncó után a Marcal Rába torkolatig, onnan 10 km a Rábán Győrig), sofőrtranszfer, hazautazás.

Részvételi díj: 9900 Ft/fő, amiben benne van a kenuk és eszközök bérlete, helyszínre szállítása, túra végén elszállítása, túraszervezés, túravezetés költsége, valamint autónként 1 főnek -a sofőröknek- a kiinduló helyre történő oda-visszaszállítása.
Nincs benne az oda-vissza utazás, étkezés és szállás költsége.

 

Szállás Tét-en a Marcal-parti vadászházban:

A vadászház ajánlata vízitúrás csoportjainknak 1 éjszakára:
2.500 Ft+ÁFA/fő a házban,
1.000 Ft+ÁFA/fő sátorban,
   sátrazóknak vizesblokk használat lehetősége a házban.

A vadászház befogadó képessége 20 fő a házban. Tekintettel a korlátozott férőhelyekre, a szállást a túrára való jelentkezés sorrendjében lehet befoglalni, teltházas létszám elérése után a további jelentkezőket vagy a vadászház kertjében kempingezve tudják fogadni, vagy tudunk segíteni a környékbeli településeken szállást foglalni hasonló áron, de ekkor picit autózni kell este és reggel. A szállás díja a helyszínen fizetendő a szállásadónak.

 

Egy kis motiváció, a 2015. március 1-i bejáró túra élménybeszámolója és képei a neten:
Az élménybeszámolóhoz

A korábbi évek tapasztalata alapján:
– egyrészt kérlek időben jelezz vissza, ha szeretnél részt venni, mert a férőhelyek száma korlátozott;
– másrészt 25-40 fő létszámú csapatok számára egyedi igények alapján más, a meghirdetettől eltérő dátumra is megszervezzük a túrát csak nektek.

Jelentkezési lap letölthető:
Jelentkezési Lap letöltése

A jelentkezési lap leadása történhet:
– személyesen;
– postán.

A részvételi díj befizetése történhet:
– személyesen, a jelentkezési lapok leadásakor;
– banki átutalással vagy befizetéssel;
Újdonság! PayPal vagy bankkártyás fizetéssel.

PayPal vagy bankkártyás fizetés:
Lehetőség van oldalunkon PayPal vagy bankkártyás fizetésre. A fizetés során átirányítunk a PayPal fizetőoldalára. Gyors, egyszerű és biztonságos. A fizetés közvetlenül a PayPal által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a vizitura.hu oldalán. A vizitura.hu a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem kerül birtokába, abba betekintést nem nyerhet.

Egyszerre több ember részvételi díja is befizethető, a PayPal oldalán a jobboldali hasábban a “Quantity: ” mező kitöltésével beírhatod, hogy hány fő részvételi díját akarod befizetni, majd kattints rá alatta az “Continue” feliratra és a PayPal kiszámolja neked a kívánt létszámnak megfelelő pontos végösszeget.
Ekkor tudod kiválasztani, hogy PayPal egyenlegeddel fizetsz, vagy lentebb az “or” választóvonal után a “Pay with a Bank Account or Credit Card” nyomógombra kattintva bankkártyával.
Várjuk jelentkezéseteket.

Foglalás: a jelentkezés és befizetés sorrendjében. Ha szeretnél idén a Marcal folyón vízitúrázni, jelentkezz a fenti időpontokra.

További érdeklődés
hívj fel minket:
(70) 577-5351
vagy küldj egy üzenetet nekünk:
Következő lépés