Balaton átevezés – 2022.

Kenubérbeadás a Balaton átevezéshez

Van hol, van kivel, de nincs mivel?
Adunk nektek bérbe kenukat Zamárdiban, 2022. július 30-án a Balaton átevezéshez.

Utolsó 1 db szabad kenu!

 

Ajánlatunk:
Extra nagy méretű 4 személyes túrakenu (4 főnek javasolt): 30000 Ft/db -> utolsó 1 db szabad kenu!
Igen, az ár a helyszínre szállítást is tartalmazza. Átvétel és visszavétel Zamárdiban.

Kajakot vagy más egyéb vízijárművet nem tudunk bérbeadni, csak a 4-es túrakenuk bérlése lehetséges a fentiek szerint.

Az ár a mentőmellényeket, lapátokat, és valamennyi előírt kötelező felszerelést tartalmazza. Csak odajöttök, beültök és indultok.

 

Az eszközökről gondoskodunk,

de ez nem helyettesíti a rendezvényre történő előzetes jelentkezést, azt magadnak kell intézni a szervező Magyar Kajak-Kenu Szövetség honlapján:
balatonatevezes.hu

 

A hajókat kizárólag bérleti szerződés megkötésével és a díj befizetésével foglaljuk be a kihasználtsági táblázatunkba. Helyszíni befizetésre aznap nincs mód.

Lemondás:
– Amennyiben az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos előrejelzése alapján az időjárási körülmények alkalmatlanok az esemény lebonyolítására és emiatt a szervezők a 2020. július 30-i napról a 2022. augusztus 6-i esőnapra teszik át az eseményt, a foglalás áttehető 2022. augusztus 6-ra.
– Amennyiben az Országos Meteorológiai Szolgálat hivatalos előrejelzése alapján az időjárási körülmények alkalmatlanok az esemény lebonyolítására és emiatt a szervezők a 2022. augusztus 6-i napról a 2022. augusztus 7-i esőnapra teszik át az eseményt, a foglalás áttehető 2022. augusztus 7-re.

A fenti két okon kívül bármilyen más okból történő lemondás -különös tekintettel arra az esetre, ha a 2022. augusztus 7-i rendezvény is elmarad- kizárólag a Részvételi Feltételeink szerinti lemondási táblázat alapján lehetséges.

Élménygazdag Balaton átevezést kívánunk!

További érdeklődés
hívj fel minket:
(70) 577-5351
vagy küldj egy üzenetet nekünk:
Következő lépés