Csapatépítés

 

Outdoor csapatépítő vízitúra

Csapatépítő vízitúra Budapest közelében, Gemencen, Tokajban vagy Horvátországban a Winnetou kanyonban

Csapatépítés = megismerni egymást emberileg

Egy csapatépítő programon mindenki másképp nyilvánul meg, mint a munkahelyén. Kizökkentve a résztvevőket a megszokott komfortzónájukból, a szokásostól eltérő közegben a kollégák egymást más oldalukról ismerik meg emberileg. Egy vízitúra erre tökéletesen alkalmas. Nem a kiskosztümös, öltönyös arcukat mutatják, hanem a sportos mezítlábas természetes énjüket, ami egy másfajta valóság. Ezek is ők. Ezáltal ki tudnak alakulni nem csak üzleti, kollégális kapcsolatok, hanem valódi emberi kapcsolatok is, ami utána segíti őket a mindennapos munkában, együttdolgozásban.

Ez a fajta együttlét segíti őket abban, hogy ne egymás vetélytársai, riválisai legyenek, hanem egymást segítve tudjanak dolgozni. A lényeg az, hogy csak csapatban, egymást segítve tudnak célt érni. Ha ezt itt, a természetben megtapasztalják, utána alkalmazni tudják a mindennapi üzleti életben is.

 

Jobb vezetők = eredményesebb csapat

A vezetők is jobban megismerik a dolgozókat. Jobban átlátják ki mire alkalmasabb. Kiderül, hogy ki az aki 2-3 embert össze tud fogni, ki az aki jókat tud ötletelni, de leguggolni nem tud, hogy leverje a cölöpöt, vagy ki az aki tökéletes végrehajtó. Kiderülnek emberi tulajdonságok, képességek, ki mire alkalmas.

Ha a vezetők többet tudnak a saját embereikről, akkor jobban fogják tudni pozicionálni őket, megismerésük által könnyebben megtalálják a kommunikációs módot, stílust feléjük. Úgy érdemes kommunikálni, hogy a dolgozó szívesen hajtsa végre a rá kiosztott feladatot. A saját nyelvükön tud majd kommunikálni velük, mert különböző emberek különböző nyelvezeten értenek. Ha mindenkit a saját nyelvén szólít meg, eredményesebbek lesznek, mint ha csak egyhangúan kiadná a főnök az utasításokat.

 

Elégedett dolgozó = elégedett cég

Manapság sajnos elég sok cégnél úgy bánnak a dolgozókkal, mintha gépek lennének, vagy cserélhető tárgyak, eszközök, ilyen hangulatban a dolgozó sem fogja a tőle telhető maximumot teljesíteni, kizárólag azt a kötelező minimumot, amiért még nem rúgják ki.

A cégvezetés célja, hogy a munkatársak kikapcsolódjanak. Érezzék a dolgozók a törődést, hogy a cég elvitte őket kirándulni, bulizni, enni-inni. Ha a dolgozók jól érzik magukat, ez a cégnek haszon, hisz az elégedett munkatárs szívesebben dolgozik abban a közegben, ahol jól érzi magát.

Eredmény: a kollégák jobban érzik magukat, mert más lesz az emberi kapcsolatuk és szívesebben fognak együtt dolgozni, mindezt játékos kikapcsolódás útján érik el.

 

Outdoor csapatépítés = céges vízitúra

A természet más közeg, nem iroda, nem város. A vízitúrázás az egyik legmegfelelőbb módja a természetben történő csapatépítésnek. Közös evezés, közös sátorverés, közös főzés tábortűznél, közös mosogatás. Egyiket sem tudja egy személy csinálni, a feladatokat együtt kell végrehajtani = összefogás. Ha az ön cége nem egyszemélyes, akkor bizonyára tisztában van azzal. hogy az ön cégénél is szükség van az összefogásra.

Egy kenuban mindenki számára akad tennivaló, ezért a vízitúra kitűnő lehetőség a csapatépítésre. A csapattagok összehangolt munkájára van szükség a beszálláshoz, a manőverek végrehajtásához, a résztvevők kormányozhatják a hajókat. Ez a csapatépítés kifejezetten a szoros együttműködés, az egymásra hangolódás és az „egy hajóban és egy irányban evezünk” érzés fejlesztésére használható.

 

Információk HR-eseknek

Időpontok: Egy- vagy kétnapos csapatépítő vízitúra programokat kínálunk. Egynapos program esetén tipikusan pénteki napra szokták a cégek szervezni, kétnapos esetén pedig péntek + szombatra vagy vasárnap + hétfőre, azért, hogy egy napot a munkaadó, egyet pedig a munkavállaló adjon. Igény szerint tetszőleges egyéb választott időpontban is megoldjuk a túrát. Lehet hétköznap, vagy akár hétvégén is.

Létszám: 10-106 fő. A vízitúra kiválóan alkalmas akár nagy létszámú csapatépítésekhez is. Mindenkiben, aki idáig eljut az olvasásban, ugyanaz a kérdés merül fel, hogy miért pont 106 a maximum? Mert ennyi volt eddig a legnagyobb csoportunk.:) Természetesen igény esetén ezt meghaladó létszámú csapatépítő vízitúrát is megoldunk. Áraink minimum 15 fő/csoport létszám esetén érvényesek. Kisebb létszám esetén minimum 15 fő fizetendő.

Létszám a kenukban: Minden 3 fő résztvevőnek adunk egy-egy db 4 személyes túrakenut. 3 fős csapatokat kell tehát a résztvevők között szervezni. Ha a vizen tartózkodók száma -a túravezetőkkel együtt számolva- nem osztható pontosan hárommal, akkor inkább legyen olyan hajó, ahol 2-en vannak csak, mint olyan, ahol 4-en. A szükséges rátartással biztosítjuk a hajódarabszámot a programhoz.

Személyzet létszáma: A csapat létszámától függően minden megkezdett 30 fő résztvevő létszámhoz biztosítunk 1-1 fő túravezetőt, aki vizen megy a csapattal + 1 fő szárazföldi szállító, ahol szükséges.

Eszközök: A résztvevő létszámnak megfelelő mennyiségű lapát, mindenkinek megfelelő méretű mentőmellény, hajónként a Hajózási Szabályzatban előírt valamennyi kötelező kiegészítő felszerelés, igény szerinti mennyiségben 30 literes műanyag hordók + 1 db vízitúra térkép/csoport.

Útvonalak

Több különböző lehetséges helyszínt is javaslunk a csapatépítő vízitúrák lebonyolításához.
1. Ráckevei (Soroksári)-Duna csapatépítő vízitúra, Budapest – Szigethalom és/vagy Szigethalom – Ráckeve útvonalon
2. Bodrog-ártér csapatépítő vízitúra, Tokaj – Bodrogzug – Tokaj útvonalon
3. Bodrog csapatépítő vízitúra, Szegi – Tokaj útvonalon
4. Gemenci-erdő csapatépítő vízitúra, Baja-Dunafürdő – Vén-Duna vagy Rezéti-Duna – Baja-Dunafürdő útvonalon
5. és egy igazi csemege külföldön: Winnetou-kanyon csapatépítő vízitúra Horvátországban, a Zrmanja folyó szurdokvölgyében

A program

1. nap
– érkezés a vízitúra kiinduló helyére délelőtt 10-ig (igény szerint változtatható)
– elméleti felkészítés, evezéstechnikai oktatás, felszerelés kiosztás
– vízreszállás
– kényelmes tempóban 11-18 km evezés az adott szakaszon (kb. fél nap)
– érkezés a túra végpontjához
Fakultatív programlehetőségek:
– bográcsozás, közös főzés tábortűznél
– borkóstoló
– igény esetén szállás kempingben vagy faház/kőházban

 

Részvételi díj

Magyarországi vizeken:
15 főig: 135 000 Ft/nap
15 fő felett: 9 000 Ft/fő/nap
Külföldi vizeken:
kérje árajánlatunkat emailben.
Számlázás:
Céges csapatépítő vízitúra programjainkat átalányadó adózási formájú, alanyi ÁFA mentes egyéni vállalkozás keretében számlázzuk.
A részvételi díj tartalmazza:
– a túrakenuk bérleti díját,
– a kenuszállítás költségeit
– kiegészítő túrafelszereléseket (lapát, mentőmellény, hordó)
– a túraszervezés és
– a túravezetés díját

 

nem tartalmazza:
– az oda- és visszautazás,
– a fakultatív programok (pld. borkóstoló),
– az étkezés költségeit, valamint
– a fakultatív szállás (a túra előtt és/vagy után) díját, mely kempingezés esetén 1000-2000 Ft/fő + IFA a helyszíntől függően
– felárért a kemping helyett korlátozott létszámban apartman vagy panziós szállás igényelhető! Előre kell egyeztetni ezirányú igényeket!
– kempingezés esetén a résztvevők a táborozáshoz szükséges felszerelésükről maguk gondoskodnak (saját sátor, hálózsák, polifoam)

Akciós ajánlat csoportszervezőknek
Minden 15 fő feletti csoport szervezőjének minden 15 fő után +1 ingyen helyet biztosítunk. A kedvezmény halmozható 30+2, 45+3, 60+4, stb.

 

További információk

Jelentkezés
Jelentkezési Lap kitöltésével és a részvételi díj befizetésével. A Jelentkezési Lapot külön-külön minden résztvevőnek ki kell töltenie és alá kell írnia.

A Jelentkezési Lap letöltéséhez kattints ide >>

További érdeklődés
hívj fel minket:
(70) 577-5351
vagy küldj egy üzenetet nekünk:
Következő lépés