Megszületett az idei első két tengeri kajak vízitúra időpontja. Mind a két túra hosszú hétvégére esik -Húsvét és Pünkösd- így csak 2 nap szabit kell kivenni a résztvevőknek.

Az első időpontja: 2012. április 5-9-ig (Húsvét), 5 evezős nap Lastovo szigetén. Split-től kb 5 óra kompozással lehet bejutni. Egyben egy szigetfelfedezés is, szerintünk nem sok „turista szalámi” lesz rajtunk kívül! Ez két dolog miatt van: elég korai az időpont -április-, bár ott ilyenkor már a napi átlag hőmérséklet kb 21 Celsius fok, a másik pedig, hogy elég messze van a szárazföldtől.

A második túra időpontja: 2012. május 24-28 (Pünkösd), 5 evezős nap Rab sziget kerülés és a Hozzá tartozó Goli otok elhagyott börtönsziget „szellem sziget” megnézése. Itt is csak 2 nap szabit kell kivenni. Amennyire messze (700 km + komp) volt az előző túra, annyira közel van ez (540 km).


Részvételi díj: 7000 Ft/fő/nap. A túrákhoz biztosított feltételek ugyanazok, mint tavaly, azok nem változtak.
Mind a 2 tengeri kajak túra kedvezményes túra, 4 nap áráért 5 nap evezést kapsz, mivelhogy előszezonban vannak.

Továbbra is tudunk segíteni az utazás összeszervezésében, ha valakinek nincsen autója. Vagy a mi autónkban, vagy másik túrázó autójában kerítünk neki(k) helyet.

További információk, részletes túrakiírás: kattints ide!
Szeretettel várunk útjainkon!
Kérlek jelentkezz időben!