Bár még csak február van, mindannyian várjuk a tavaszt.
Hisz a tél legyen tél, sok hóval. Ez idén elmaradni látszik. Mit lehet tenni? Feladjuk a hóra való várakozást, és a tavasz felé kacsintgatunk. Ám akár visszatér a tél, és nagy havazás köszönt ránk, akár kirügyezik a tavasz, vár a meleg víz és egy kis evezés!

Egy napos vízitúrára várunk a Hévíz-patakra!
A tóból induló meleg vízen evezünk 10 kilométert, a Kis-Balaton határáig. Csodás természeti környezetben, tavirózsák, nádasok, vízimadarak között tölthettek el egy napot. A szelíd és langymeleg víz a legjobb szombati közös program a családnak! Bátraknak és kevésbé bátraknak, ifjaknak és örökifjaknak, kezdő vízitúrázóknak és öreg rókáknak.

Új apartmanos lehetőséggel bővült szállásadó partnereink kínálata.
Ha már Hévízen jártok, nem lehet kihagyni a tóban való fürdőzést sem. Ez ugyan nem része a vízitúra programnak, de akik előző nap érkeznek, vagy az evezés után szeretnének még jobban felmelegedni és ellazulni a fürdőben, azoknak ajánljuk új szállásadó partnerünket, ahol kedvező feltételekkel szállhattok meg. Számolj utána, ha 2-en vagytok, akkor 3250 Ft/fő/éj a szállás, ha pedig 3-an vagytok, akkor 3000 Ft/fő/éj.

Az Orchidea Apartman ajánlata túrázóink részére:
2 személyes egyszobás apartman: 6500 Ft/éj/2fő
3 személyes kétszobás apartman 9000 Ft/éj/3fő
4 személyes kétszobás apartman 12000 Ft/éj/4fő
1 személyes egyszobás apartman 4000 Ft/éj/1fő
Az árak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák: ami 2016-ban 500 Ft/éj/felnőtt

Az Orchidea Apartman Hévíz belvárosában található,
a vízitúra kiindulópontjától és a tótól egy egészen kis sétányira. Bár a jól felszerelt apartmanok egész évben várják a vendégeket, mi kifejezetten az év első hónapjaiban ajánljuk, hogy kipihenjétek a Hévíz-patakon történő evezés… fáradalmai helyett élményeit.

A szálláshely közvetlen közelében van étterem, élelmiszerbolt és minden más, ami a további kényelmet vagy kikapcsolódást szolgálja. És ha mégsem a világhírű Hévízi-tóban akar valaki megmártózni, akkor is élvezheti a gyógyvíz áldásos hatásait: az apartmantól 100 méterre található szállodában bel- és kültéri gyógyvizes medencékben lehet ellazulni.

Az egyes apartmanok 2, 3, illetve 4 fősek, egy, illetve két hálószobával, és olyan alapvető berendezéssel, illetve szolgáltatásokkal, mint a jól felszerelt konyhasarok, zuhanyzós fürdőszoba, terasz, színes tv és wifi. Talán a fentiek miatt is, korábban több vendégük lakosztálynak nevezte az apartmanokat. Ha színvonalas, egyben családias hangulatú helyen szeretnétek eltölteni egy kis időt, érdemes őket választani!

A szállásismertető letöltéséhez kattints ide:

Szállásfoglalás:
Orchidea Apartman
tzorchidea@freemail.hu

A hévízi vízitúra kiírás részletei, időpontok megtekintéséhez -> kattints ide!