Közeleg a karácsony. És sokaknál ez egyet jelent az őrülettel. Ajándék: kitalálni, megkeresni, megvenni, csomagolni… Persze, hogy örülni fog neki! Mi mást mondana. Holott: a lakás már tele konyhagépekkel. Megvan a negyvenkettedik nyakkendő. Kattog, csillog, beszél. Műanyagból van.

Nem jövünk rá, hogy nem a tárgyak okoznak valódi örömöt! Az élmények ennél sokkal több lehetőséget kínálnak.

És mire elmúlnak az ünnepek, az ajándék szépen a sarokba vagy a fiókba kerül. Mint minden tárgyunk. Tele van a környezetünk kütyükkel, izgő-mozgó, többnyire mindennapi használati tárgyakkal.

Légy jó szeretteidhez! Ajándékozz nekik Élményt!

A javaslatunk:

Lepd meg családodat egy hévízi evezésre szóló voucher-rel! Többet nyújt, mint egy 3D-s TV, tovább fognak rá emlékezni, mint egy zoknira, nem árt az egészségnek, mint a sütemény-hegyek… És nem is kerül annyiba, mint a megszokott ajándékok. Ha pedig már kitervelted, mit ajándékozol, ha megvannak az igények, akkor valóban meglepheted a családtagokat!

A 3500,- Forint értékű voucher egy egy napos hévízi vízitúrára szól: A Hévízi-tótól kényelmes túrakenukkal indulunk a Hévíz-patakon a Kis-Balaton pereméig. Tavirózsákkal borított meleg víz, szürkemarha-nyájak a parton, és a tél minden zordsága, miközben mi a meleg vizen haladunk a 10 km-re lévő végcélunk felé. Aki még soha nem járt vízitúrán, itt belekóstolhat, ha már rutinosak, akkor elmondhatják, hogy az ország egy rejtett kincsét fedezték fel!

Tegyél a karácsonyfa alá egy vízitúrát! A túrakiírás megtekintéséhez kattints ide.


Nagyon egyszerűen intézhető:
– befizeted a túra díját
– kiállítunk egy vouchert a megajándékozott nevére
– ha személyesen eljössz érte, azonnal a kezedbe kapod
– távolból is meg tudjuk oldani, elküldjük e-mailen és kinyomtatod, így lesz egy kézbeadható élményajándékod.

Azonnal. Távolból. Akár az utolsó pillanatban is.

Vízitúra voucher felhasználási feltételek:
– A megajándékozott a nevének és a voucher kódjának megadásával beváltja a felhasználhatósági időn belül.
– A voucher érvényes: 2016. március 31.-ig.
– Előzetes egyeztetés szükséges, hogy melyik túrára szeretne jönni a lehetséges időpontok közül. Az időpontokat ide kattintva tudod megnézni.
– 1 voucher 1 egynapos hévízi vízitúrán való részvételre jogosít.
– 1 személy korlátlan vouchert használhat fel, korlátlan vouchert adhat ajándékba.

A vízitúra voucher díjának befizetése történhet:
– személyesen készpénzben a voucher átvételekor;
– Bankkártyás fizetéssel;
– PayPal fizetéssel.

Bankkártyás vagy PayPal fizetés:
Lehetőség van oldalunkon bankkártyával vagy PayPal-lal történő fizetésre. A fizetés során átirányítunk a PayPal fizetőoldalára. Gyors, egyszerű és biztonságos. A fizetés közvetlenül a PayPal által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a vizitura.hu oldalán. A vizitura.hu a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem kerül birtokába, abba betekintést nem nyerhet.

Egyszerre több ember részvételi díja is befizethető, a PayPal oldalán a baloldali hasábban a „Quantity: ” mező kitöltésével beírhatod, hogy hány fő részvételi díját akarod befizetni, majd kattints rá alatta az „Update” feliratra és a PayPal kiszámolja neked a kívánt létszámnak megfelelő pontos végösszeget.

A sikeres fizetés után küldd el nekünk a megajándékozott nevét, ha többen vannak, akkor a teljes névsort. Visszaküldjök a névre szóló vouchereket, te kinyomtatod és máris van egy kézbeadható ajándékod. Ennyire egyszerű az egész. Várjuk jelentkezéseteket.

Ha szeretnél egy életreszóló élményt adni szeretteidnek:
– tárgyak helyett, vagy
– más ajándék mellett, vagy
– van akire kb. 3500 Ft-ot szánsz, vagy
– szeretnél az utolsó pillanatban valami értékes ajándékot gyorsan, távolból intézve beszerezni,
ajándékozz hévízi patak vízitúrát.

További információ, érdeklődés
hívj fel minket: (70) 577-5351
vagy küldj egy üzenetet nekünk:
Következő lépés >>

Graphics designed by Freepik