Megkezdtük a vízitúra fotópályázatra beküldött fényképek és szövegek feldolgozását. Elsőként Sályi Orsolya képeit tesszük közzé. 2 kategóriában összesen 5 vízitúrás képpel nevezett be pályázatunkra. Kattints a képekre a teljes mérethez!

Szárazföldön kategóriában:

1. kép: Amikor „sok jó ember, kis helyen is…”

Tuzsérig, az aznapi túratáv felétől kemény esőben eveztünk. Én mint a túravezető hol kiabáltam, hogy húzzák rendesen, hol kemény szavakat mormoltam magamban, hol pedig dudolásztam, hogy de szép az élet és ezekért a szép pillanatokért megéri élni. Mikor kikötöttünk tudtam, hogy menedéket találunk a tuzséri kemping faházai alatt. Hálásak voltunk a kreatív építészeti megoldásért, hogy a ház alatt meg tudtuk húzni magunkat. Sok jó ember, egymásra odafigyelve állította fel a sátrait, és teregette ki a vizes holmijait.

2. kép: Éhesek voltunk és ilyenkor nincs lehetetlen

Minden fa vizes volt, szakadt az eső, mi pedig éhesek voltunk. A fiúk egy szó nélkül nekifogtak tetőt készíteni a kihelyezett konyhánk felett, órákig szárították a fákat és végül elkészült a mennyei olasz tészta, ami rengeteg energiával töltött fel minket. A pálinkák is fogytak, de a vacsora sokat segített jókedvünk visszaszerzésében… Köszönjük a fiúknak!

3. kép: Ástunk, tereltünk, távozáskor pedig temettünk

A víz betört a területünkre, de itt is a csapatmunka és a találékonyság segített egy fél óra alatt megoldást találni arra, hogy a második éjszakát is itt tudjuk tölteni.
Nem adtuk fel. Védtük táborunkat, mint Dobó István Eger várát. Távozáskor pedig mindent eredeti állapotára visszaállítottunk.

Vizen kategóriában:

4. kép: Ön dönt: iszik vagy evez? Megoldás: sörtartó design 2011-ben

Zozi évek óta küzd a problémával, vagy hívjuk inkább kihívásnak. Hogy is lehetne probléma az, hogy evezés közben sört iszunk? Nem igen. Csak az, hogy hogyan evezzünk és sörözzünk egy-egy hirtelen manőver közben. Ő megoldotta, bár evezni így sem sokat láttam…

5. kép: Álmomban Thaiföldön jártam

Álmomban Thaiföldön jártam, a valóságban Gergelyugornyáig jutottam. Fiúk, valamit elrontottunk…

Fotók, leírások: Sályi Orsolya