Kedvezmények

Kedvezményes kenu bérlés nagykeráron

2023-tól megszüntettük a korábbi éves kedvezményes tagsági rendszerünket. A lenti információkat kinthagyjuk a weboldalon tájékoztatásul, de már nem kínáljuk az alábbi kontrukciót.

Amit nyújtunk – (2022-ig)

Túraszervezőknek, nagyobb csoportoknak kenu bérlés díjainkból jelentős kedvezményt biztosítunk.
A kedvezmény igénybevétele nagyon egyszerű. Az élhet a nagykeráron történő kenu bérlés lehetőségével, aki keretszerződést köt. A keretszeződés díja 2022. évre egyszeri 50.000,- Ft. Ez olyan, mint egy éves tagsági. Ezután egész naptári évben akárhányszor, akármennyi hajót lehet bérelni -33% engedménnyel. A szezonális kedvezmény és a nagy tételre vonatkozó kedvezmény együtt is igényelhető.

 

Kedvezményes kenu bérlés díjak keretszerződéssel rendelkezőknek 2021.

4 személyes túrakenu bérlés:
3333,- Ft/db/nap

7 személyes túrakenu bérlés (csak Tokajból):
6000,- Ft/db/nap

 

További információk kenu bérlés kapcsán

Érvényesség
A nagy tételre vonatkozó kedvezményelemek kizárólag a saját hajóparkunk kihasználtsága mértékéig érvényesíthetőek. Ha minden hajónk foglalt, a saját hajóinkon felüli kenu bérlés többletigényeket a kedvezmények nélküli alapáron teljesítjük.
On-line árajánlat
Ha tudod, hogy mikor, hová, mennyi kenuval mennétek, kiszámolhatod pontosan a költségeket
Kenu bérlés on-line árkalkulátor >>
Ingyenes kiegészítő felszerelések
A kenukhoz a férőhelynek megfelelő számú kenulapátot adunk. Igény szerint térképet, hordót, mentőmellényt is biztosítunk, ezeket külön nem kell fizetni, benne van a bérleti díjban.
Foglalás
A hajókat kizárólag bérleti szerződés megkötésével foglaljuk be a kihasználtsági táblázatunkba. A szerződéskötéshez egy bérlő, egy kezes, a keretszerződés teljes díjának, valamint a bérleti és szállítási díjak felének befizetése szükséges. A második részlet 1 hónappal az igénybevétel előtt esedékes. Indulás előtt 1 hónapon belüli szerződéskötés esetén egyösszegben esedékes.

További érdeklődés
hívj fel minket:
(70) 577-5351
vagy küldj egy üzenetet nekünk:
Következő lépés