Giethoorn vízitúra, Hollandia

 

Fedezd fel Hollandia „Velencéjét” vízen, a varázslatos Giethoorn-t!

 

Hollandia „Velencéje” és a Weerribben-Wieden Nemzeti Park – kenuval

 

A vizitura.hu és a viziturabazis.hu közös szervezésében.

 

Giethoorn:

Giethoorn települése nemcsak Hollandia, de talán az egész világ egyik leglenyűgözőbb vízi útvonalával rendelkezik! A hangulatos tavak és csatornák szövevénye káprázatos látványt nyújt, teljesen magával ragadja az embert. A csatornák menti festői kis házak csak fokozzák a varázslatot, hogy minden túrázónak örökre emlékezetes maradjon a Giethoorn-i vízi kaland!

 

A Giethoorn vízitúra olyan élményt kínál, amely magába foglalja az igazi holland hangulatot, a természetes szépséget, a nyugalmat és a romantikát. Ha keresed az életre szóló kalandokat és szeretnél belevetni magad a varázslatos világba, akkor a Giethoorn vízitúra az életed kalandja lesz! Ne habozz, találj rá a számodra leginkább megfelelő túraidőpontra!

 

Giethoorn története egészen az 1200-as évekre nyúlik vissza, amikor is a területet a Hanza-szövetséghez tartozó Staphorst településéhez csatolták. A település fejlődése a középkorban főként a fakitermelésére épült, amely a tavak és csatornák kiásásával és a terület hálózatos vízelvezető rendszerének kialakításával járt.

 

A helyiek elkezdtek vízen közlekedni, amely egyre inkább a mindennapi élet részévé vált. Az eredetileg inkább mezőgazdasági településen a kisvárosi életforma is elterjedt, és a vízen közlekedés a közlekedési eszközök első számú formájává vált.

 

Amit kínálunk

Kiváló minőségű és biztonságos 4 személyes túrakenukat kínálunk, amelyekkel a vendégek könnyedén felfedezhetik Giethoorn, Hollandia „Velencéjének” és környékének vízi útjait, élvezhetik a természet varázsát és az autentikus holland építészeti stílus lenyűgöző látványát. A 4 személyes kenuk tökéletesek családok, baráti társaságok vagy bármilyen csoport számára, akik együtt szeretnének részt venni egy kellemes és pihentető vízitúrán. Fedezd fel Giethoorn-t és élvezd a vízi kalandokat egy új nézőpontból, túrakenuból.

 

Időpontok:

A program 5 napos + utazás:

  • 2023. július 10-14., hétfő-péntek ->>> Bejáró túra!
  • 2023. július 31-augusztus 4., hétfő-péntek.

15 fő feletti csoportok számára előzetes egyeztetéssel egyedi időpontban is.

 

A program (5 nap):

Találkozás: 1. nap, 9 órakor Giethoornban.
Az 1-4. napot Giethoorn és környéke vízi útvonalainak felfedezésével és a Weerribben-Wieden Nemzeti Park tavain, nádösvényein kalandozással töltjük. Ez vegyesen két hosszabb (25-30 fkm.) és két rövidebb (10-20 fkm.) napot jelent, ami után sétálós felfedezőutakra és/vagy pihenésre, kikapcsolódásra szánjuk az időt.
A program utolsó, 5. napján pedig lehetőség van autós vagy gyalogos kirándulásra, vagy városnézésre, hogy a résztvevők további érdekességeket fedezhessenek fel Hollandia különleges kultúrájából és történelméből.
A szervező a programváltoztatás jogát fenntartja!

 

Részvételi díj

98.000,- Ft,- Ft/fő/5 nap

 
A részvételi díj tartalmazza:
– a kenuk és eszközök bérlete,
– helyszínre szállítása,
– túra végén elszállítása,
– túraszervezés,
– túravezetés költsége.

 

A részvételi díj nem tartalmazza:
– az oda- és visszautazás,
– az étkezés,
– a szállás díját,
– a gyalogos kirándulások esetleges belépő díjait / útiköltségét.

Az utazás, az étkezés és a szállás egyénileg történik.

 

Utazás:

Egyénileg.
A Budapest – Giethoorn távolság közúton 1349 km. Az utazás időtartama személygépkocsival Budapesttől kb. netto 12-13 óra. Az üzemanyagköltség mellet még a magyar ill. külföldi autópályadíjjal számolj.
Az utazáshoz telekocsi szervezésében igény szerint segítséget nyújtunk.
Budapest – Giethoorn útvonaltervezés

 

Szállás

A szállás intézése egyénileg történik.
Szállást a túra kiindulópontja, Giethoorn településen érdemes keresni.
Ajánljuk kinti szállásadó partnerünket, Camping d’Hof, Giethoorn, ahol sátrazós, hobbitházas és faházas elhelyezésre is van mód.
A Camping d’Hof, Giethoorn honlapja

 

További információk

Akciós ajánlat csoportszervezőknek
– minden 15 fő feletti csoport szervezőjének minden 15 fő után +1 ingyen helyet biztosítunk.
– minimum 15 fő létszámú csapatok számára egyedi igények alapján más, a meghirdetettől eltérő dátumra is megszervezzük a túrát, csak nektek. Szóba jöhető hónapok: május, június, szeptember, október.

 

Jelentkezés

 

A jelentkezés folyamata három egyszerű lépésben történik:

1. Jelentkezési Lap kitöltése:
Mindenki külön-külön töltse ki az on-line jelentkezési lapunkat.
On-line Jelentkezési Lap kitöltése  

2. Befizetés
A túrákra a helyeket lefoglalni a részvételi díj előzetes befizetésével lehet. A túra napján helyszíni befizetést nem fogadunk el. Ez egy eszközigényes kültéri program. Arra a létszámra készülünk, akik előzetesen lefoglalták a helyüket.
A befizetés módja: banki átutalás.
Befizetés

3. email küldés a befizetettek névsorával:
Üzenet küldés a befizetettek névsorával

 

Jelentkezési határidő: a túra indulása előtti csütörtök 12:00 óráig.

 

Befizetés

Fizetés banki átutalással:
Lehetőség van a túra díjának átutalással történő kiegyenlítésére. A „Átutalással foglalok” gombra kattintás után töltsd ki a megjelenő űrlapot. Ezután az automata számlázási rendszerünk egy elektronikus díjbekérőt fog küldeni az email címedre, benne az utaláshoz szüksége banki adatokkal. A saját internetbankodba belépve tudod on-line intézni az átutalást. Akkor foglaljuk be a helyeket nektek miután megérkezett a befizetés. Küldj egy visszajelzést, ha megtörtént!

 

   Megyünk mi is!
Átutalással foglalok.

 

Foglalás: a jelentkezés és befizetés sorrendjében történik. Ha szeretnél részt venni egy különleges és felejthetetlen vízi kalandban Giethoorn Hollandia „Velencéjében”, ne habozz foglalni a vizitura.hu-n keresztül! A Giethoorn vízitúra a nyugalom és a természet szépségeinek feltérképezésére ad lehetőséget, ahol a vendégek élvezhetik a lenyűgöző holland építészeti stílust, a csodálatos vízi útvonalakat, és a friss levegőt. Ne habozz tovább, jelentkezz a fenti túraidőpontok valamelyikére, foglald le a helyedet még ma, és élvezd a pihentető és izgalmas vízi kalandot Giethoorn-ban!

 

További érdeklődés:

hívj fel minket:
(70) 577-5351
vagy küldj egy üzenetet nekünk:
Következő lépés